Δεν υπάρχει στήριξη Μουτσάκη σε Διακοσταματίου λένε στο ΠΑΣΟΚ.

Εντυπώσεις από μια φωτογραφία προσπαθεί να δημιουργήσει προκειμένου να πετύχει στήριξη από το ΠΑΣΟΚ το δεξί χέρι του Σάββα Διακοσταματίου Γιάννης Κούρτης.  Είναι τέτοιος ο πανικός τους που ψάχνουν μαλλιά να πιαστούν για να μην πνιγούν.

Κοντά του και στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο γραμματέας της ΝΕ κ.Νίκος Μουτσάκης γράφει ο Γιάννης Κούρτης προκειμένου να πετύχει σύγχυση και να αφήσει να εννοηθεί ότι στηρίζεται από την νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η Φωτογραφία τραβήχτηκε σήμερα το πρωί και σε καμία περίπτωση δεν κρύβει την όποια στήριξη της νομαρχιακής στο πρόσωπο του Διακοσταματίου. Δεν θα στηριχτεί από την νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα από τον Νίκο Μουτσάκη.

Η σημερινή ανακοίνωση του Γιάννη Κούρτη δείχνει την ανάγκη που έχει ο Διακοσταματίου να δημιουργήσει εντυπώσεις στήριξης προς το πρόσωπο του.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ