Ανακοίνωση Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καρπάθου σχετικά με το τροχαίο ατύχημα στον κόμβο του Νοσοκομείου Καρπάθου

«Το μόνο λάθος είναι η παρουσία τους σε θέσεις ευθύνης και η απουσία τους από την ευθύνη»

Οι εγκληματικές παραλείψεις της κυβέρνησης και η παντελής απουσία στοιχειώδους πρόνοιας για τα νησιά μας, οδήγησαν δυστυχώς σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή ενός νέου ανθρώπου.

Δεν θα σιωπήσουμε γιατί προειδοποίησαμε με επανειλημμένες αναφορές και διαβήματα σε κάθε αρμόδιο για την ανάγκη ύπαρξης οδικού κόμβου στο νοσοκομείο Καρπάθου. Δεν εισακουσθήκαμε και το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει, με τραγικό τρόπο για τη σωματική ακεραιότητα ενός νέου ανθρώπου, τις ανησυχίες μας. Με την ευχή να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή την περιπέτεια ο νεαρός συμπολίτης μας και να γυρίσει υγιής κοντά μας, θεωρούμε ότι δική μας ευθύνη είναι να βάλουμε τέλος στην ανευθυνότητα που προκαλεί πόνο και θύματα.

Με την ίδια ευθύνη τονίζαμε και την ανάγκη ύπαρξης έργου ομβρίων υδάτων στο νοσοκομείο Καρπάθου με το ίδιο αποτέλεσμα. Την αδιαφορία!

Το αποτέλεσμα ήταν προδιαδεγραμμένο. Με την πρώτη ισχυρή βροχόπτωση το νοσοκομείο πλημμύρισε και χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής για την άντληση των υδάτων που είχαν μετατρέψει τον χώρο του νοσοκομείου σε πισίνα.

Για μια ακόμα φορά το έργο επαναλαμβάνεται με σοβαρούς κινδύνους για την ανθρώπινη ζωή και ρωτάμε:

· Υπάρχουν υπεύθυνοι;

· Θα λογοδοτήσουν για τις εγκληματικές τους παραλήψεις;

· Θα παρέμβουν για να μην υπάρξουν θύματα στο μέλλον;

Γιατί είναι οι μόνοι και αποκλειστικά υπεύθυνοι. Γιατί δεν θα αποδεχθουμε τη λογική του ανθρώπινου λάθους.

Γιατί το μόνο λάθος είναι η παρουσία τους σε θέσεις ευθύνης και η απουσία τους απ την ευθύνη.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.-

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ