Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι εμπορικές εκθέσεις διεξάγονται κανονικά και με μεγάλη επιτυχία και ασφάλεια»

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την επίσκεψή του στην έκθεση τουριστικών ειδών ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ-ΤΕΧΝΗΜΑ δήλωσε: “Είμαι εξαιρετικά ευτυχής που οι εκθέσεις διεξάγονται κανονικά και ότι πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία.  Η έκθεση στο Metropolitan Expo, είχε πολύ μεγάλη προσέλευση και πολύ μεγάλη κίνηση για τους συμμετέχοντες εμπόρους, κάτι που δείχνει ότι οι έμποροι είναι καλό να επενδύουν στις εμπορικές εκθέσεις, οι οποίες το 2022 θα αναγεννηθούν.”

Ο κύριος Γεωργιάδης ανέφερε επίσης ότι «από τον ΕΟΔΔΥ είχα ενημέρωση ότι ήρθαν εδώ και ήλεγξαν και είναι εξαιρετικά ευχαριστημένοι από τον τρόπο που διεξάγεται η έκθεση» και έκλεισε τη δήλωση του ευχόμενος καλή επιτυχία σε εκθέτες και επισκέπτες για τις εκθέσεις που ακολουθούν.

Η έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ-ΤΕΧΝΗΜΑ ολοκληρώνεται σήμερα με απόλυτη επιτυχία και με χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες από όλη την τουριστική Ελλάδα που την επισκέφθηκαν ώστε να βάλουν τις παραγγελίες τους για την επερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν που αναμένεται εκρηκτική.

Το 2022 θα είναι μια πλούσια εκθεσιακή χρονιά με κορυφαίες κλαδικές εκθέσεις να οργανώνονται το άμεσο προσεχές διάστημα.

Η έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ-ΤΕΧΝΗΜΑ αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις του είδους παγκοσμίως και διοργανώνεται από την ROTA ΑΕ – Οργάνωση Εκθέσεων.

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ