«Αδέλφια της Ελλάδας»: Ινστιτούτο κοινωνικο-πολιτικής συνάντησης ανακοινώνει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Τη σύσταση Ινστιτούτου, δεξαμενής πολιτικής σκέψης και κοινωνικοπολιτικού προβληματισμού, ανακοινώνει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ υπό την ονομασία «Αδέλφια της Ελλάδας». Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, Πάρις Κουρτζίδης, αναλαμβάνει ως ιδρυτικός πρόεδρος να προχωρήσει στην άμεση συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου.

 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ακολουθώντας το αντισυστημικό, φιλολαϊκό και πετυχημένο ιταλικό παράδειγμα, φιλοδοξεί τα «Αδέλφια της Ελλάδας» να αποτελέσουν τον πολιτικό και κοινωνικό τόπο συνάντησης όλων των υγειών «πατριωτικών» δυνάμεων της λεγόμενης κεντροδεξιάς και δεξιάς του απανταχού ελληνισμού.

 

Έτσι στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια της ήδη συμφωνημένης συνεργασίας με το «Ελληνικό Όραμα», ο κ. Πάρις Κουρτζίδης προτείνει ως πρώτο αντιπρόεδρο (εκτελεστικό) τον κ. Αναστάσιο Τσανεκλίδη, τον πρόεδρο του Ελληνικού Οράματος.

 

Να σημειωθεί άλλωστε ότι τα «Αδέλφια της Ελλάδας», ως πολιτική και κοινωνική συλλογικότητα συμμετείχε στην Ιδρυτική διακήρυξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (ΕΛΑ), όπως αυτή επισήμως κατατέθηκε, την 14η Σεπτεμβρίου 2022, στον Άρειο Πάγο.

Διαβάστε ακόμη

Γράψτε το σχόλιο σας

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ