Το OPEN καινοτομεί και υιοθετεί τη νέα υπηρεσία DAI

Το OPEN, σε συνεργασία με εταιρία τεχνολογίας Adweb , ανακοινώνει τη διάθεση της υπηρεσίας δυναμικών διαφημίσεων DAI (Dynamic Ad Insertion).

 

Η δυνατότητα δυναμικής διαφήμισης στο τηλεοπτικό πρόγραμμα OPEN παρέχει προστιθέμενη αξία στους διαφημιζόμενους καθώς εξασφαλίζει στόχευση στο κοινό με βάση τη γεωγραφική τοποθεσία και, σταδιακά, τα επιμέρους ενδιαφέροντα των καταναλωτών.

 

Μέσω αυτής της διαδικασίας, τα μηνύματα μεταδίδονται και προωθούνται κάθε φορά στους κατάλληλους αποδέκτες. Ταυτόχρονα, οι τηλεθεατές εκτίθενται σε διαφημίσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, χωρίς να αλλάζει η εμπειρία θέασης την ώρα που παρακολουθούν τα αγαπημένα τους προγράμματα στο OPEN.

 

Παράλληλα, στους συνεργάτες-διαφημιζόμενους παρέχονται εργαλεία αξιολόγησης της απόδοσης της καμπάνιας τους σε πραγματικό χρόνο, ενώ μπορεί να υπάρξει διασύνδεση και με τα δικά τους ανάλογα εργαλεία, καθώς η νέα υπηρεσία υποστηρίζει το πρωτόκολλο VAST.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ