«Φάρμα»: Δεσμευμένη παίκτρια κάνει σεξ με συμπαίκτες

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Δήμος Περπερίδης, ο παίχτης που αποχώρησε από τη Φάρμα σχετικά με το τι συμβαίνει πραγματικά μέσα στο παιχνίδι.

Ο Δήμος Περπερίδης, ο παίκτης που αποχώρησε από τη Φάρμα στο επεισόδιο της Τετάρτης 5/1 έριξε μία «βόμβα» στο Πρωινό, όπου βρέθηκε φιλοξενούμενος. Με αφορμή το ειδύλλιο της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, ισχυρίστηκε ότι υπάρχει μία πολύ πονηρή παίκτρια στη Φάρμα που έχει ερωτικές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι για συμφεροντολογικούς λόγους, ενώ έξω έχει δεσμό!

«Έχουν γίνει πολλά πράγματα που δεν τα έχετε δει στην τηλεόραση. Θέλω να πω ότι αυτό που γίνεται με την Αγγελική Ηλιάδη που είναι κάτι τελείως ανθρώπινο που έχει μία σχέση μέσα στο παιχνίδι… Ok! Για κάποιους μπορεί να είναι λίγο περίεργο, για κάποιους μπορεί να μην είναι. Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι.

 Με γυναίκα! Έχει σχέση με ερωτικό θέμα αλλά δεν είναι σχέση. Είναι χειρότερες πράξεις. Γιατί ο τρόπος που έχει γίνει είναι χειρότερος… Μέσα στο σπίτι. Ήταν απλά πράξη, χωρίς τίποτα, ούτε συναίσθημα. Αν μπορούσα να μιλήσω πιο καθαρά. Υπήρχε η πράξη και αν συνδυάσουμε κάποια πράγματα μέχρι σήμερα που μιλάμε είναι το άκρως αντίθετο. Και μετά έχουμε και εκδίκηση στην ουσία» ανέφερε ο Δήμος Περπερίδης.

«Ότι έχει γίνει σεξ μέσα στο σπίτι, αυτό θέλει να πει» παρενέβη ο Γιώργος Λιάγκας για να ξεκαθαρίσει τι εννοεί ο πρώην παίκτης της Φάρμας.

«Δε νομίζω ότι ήταν βιολογική ανάγκη. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος μέσα στο σπίτι που επιδιώκει να τα έχει καλά με όλους, και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με κάθε άνθρωπο επιδιώκει άλλου είδους σχέση. Απλά τα πράγματα. Υπάρχει πιο πονηρός άνθρωπος από ό,τι βλέπετε εσείς. Γυναίκα. Ας απαντήσουν οι επόμενοι συμπαίκτες μου όταν θα έρθουν, γιατί αν το πω εγώ θα φανεί ότι το κάνω για κάποιον λόγο. Θα γίνει πιο ενδιαφέρον αν το πει κάποιος άλλος! Δε θα το πω. Θα ακουστεί ότι το κάνω εσκεμμένα. Έχει σχέση έξω από τη Φάρμα αυτή η γυναίκα. Υπάρχει ένας άνθρωπος που επιδιώκει να έρχεται πολύ κοντά με τους συμπαίκτες» κατέληξε ο Δήμος Περπερίδης.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ