Β. Μαρινάκης: Δεν έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και τους σχεδιασμούς στο κόμμα Κασιδιάρη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα «Δημοκρατία» για δημοσίευμα που τον εμπλέκει στις διεργασίες που γίνονται γύρω από το κόμμα Κασιδιάρη.

Κάθε σχέση με τη Χρυσή Αυγή και τις διεργασίες που γίνονται γύρω από το κόμμα Κασιδιάρη απορρίπτει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με εξώδικο που έστειλε προς τη «Δημοκρατία»,

Μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας περί φημολογούμενων σχέσεων του γνωστού εφοπλιστή με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ, Θανάση Κανελλόπουλο και αδερφό του Αναστάσιου Κανελλόπουλου, ο οποίος θα αναλάβει την προεδρία του κόμματος Κασιδιάρη, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ιδιοκτήτης της ALTER EGO, τονίζει με έμφαση πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα της άκρας δεξιάς. «Οι απόψεις και οι θέσεις μου κατά της ακραίας και άκρως αντιδημοκρατικής ιδεολογίας του φασισμού και του ναζισμού, όπως και κατά κάθε μορφής ολοκληρωτισμού είναι απόλυτες, δημόσια διακηρυγμένες και ευρύτατα γνωστές. Οι θέσεις μου αυτές δημόσια εκφράστηκαν κατά τις κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των ετών 2014 και 2019, αλλά και κατά τις αντίστοιχες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές», αναφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και προσθέτει: «Στο ίδιο άρθρο γίνεται λόγος περί δήθεν υπόγειων διαδρομών με το Μέγαρο Μαξίμου, που αρχίζουν να διατυπώνονται ερωτήματα αν η κυβέρνηση θέλει εν τέλει τον αποκλεισμό του Κασιδιάρη από τις εκλογές ή αν επικρατούν δεύτερες σκέψεις όσο η αυτοδυναμίας της ΝΔ καθίσταται ανέφικτη.

Και το ισχυριζόμενο αυτό γεγονός δεν θα με αφορούσε ως πολιτική παρατήρηση, αν το όλο δημοσίευμα δεν με συνέδεε με τις υπόγειες διαδρομές και τους δήθεν σχεδιασμούς για το «κόμμα Κασιδιάρη», όπως ευθέως μου καταλογίζει, εμφανίζοντάς με ψευδώς ως έχοντα «άριστες σχέσεις» με τη Χρυσή Αυγή και ταυτόχρονα ως υποστηρικτή με όλες μου τις δυνάμεις, του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ταυτόχρονα ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρνείται κάθε σχέση με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ, δικηγόρο και αδελφό του Αναστάσιου Κανελλόπουλου, τον Θανάση Κανελλόπουλο, ο οποίος όπως αναφέρει στο εξώδικό του, είχε δραστηριοποιηθεί στο ποδόσφαιρο πριν τη δική του εμπλοκή.

Ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας ξεκαθαρίζει πως δεν είναι ο ίδιος που «φωτογραφίζει» το άρθρο με τίτλο: «Ολιγάρχης κάνει δώρο τον Κασιδιάρη στον Κυριάκο; Σανίδα σωτηρίας οι βουλευτές του προφυλακισμένου», αναφέροντας πως ο όμιλος ΕΣΤΙΑ του εξαπολύει λάσπη.

Κλείνοντας το εξώδικό του προς την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστηρίζει πως ο όμιλος ΕΣΤΙΑ επιχειρεί να τον κατασυκοφαντήσει, με μοναδικό σκοπό τη βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητάς του και την έκθεση του στην ανυποληψία του πανελλήνιου.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ