Το ελαστικό BluEarth-XT AE61 της Yokohama αποτελεί στάνταρ εργοστασιακό εξοπλισμό στο Lexus NX της Toyota

Η Yokohama Rubber Co., Ltd., ανακοίνωσε ότι από τον Νοέμβριο του 2021 προμηθεύει με τα ελαστικά BluEarth-XT AE61 και BluEarth-XT AE61 Z・P・S*1 την Toyota Motor Corporation για τοποθέτηση ως μέρος του  εργοστασιακού εξοπλισμού (OE) στο  ολοκαίνουργιο Lexus NX, το πρώτο PHEV. Το μοντέλο PHEV εφοδιάζεται με ελαστικά διαστάσεων 235/60R18 103H.

 

Το BluEarth είναι μια παγκόσμια σειρά ελαστικών της YOKOHAMA που βασίζεται στην ιδέα του να είσαι φιλικός προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και την κοινωνία. Το BluEarth-XT AE61 ενσωματώνει τις βασικές τεχνολογίες σχεδίασης και υλικών των ελαστικών της σειράς BluEarth της YOKOHAMA. Τα ανώτερα οδηγικά χαρακτηριστικά,  η άνεση και οι περιβαλλοντικές επιδόσεις του ελαστικού, το καθιστούν ένα εξαιρετικό ελαστικό grand touring. Επιπλέον, ένα νέο σχέδιο πέλματος ενισχύει την απόδοση του ελαστικού στο βρεγμένο δρόμο, την αντίσταση στη φθορά και τη σταθερότητα, συμβάλλοντας στην κύλιση υψηλής ποιότητας του ολοκαίνουργιου NX.

 

Το BluEarth-XT AE61 Z・P・S είναι ένα ελαστικό run-flat που συμμορφώνεται με το πρόσφατα υιοθετημένο πρότυπο EMT*2. Εκτός από την παροχή πιο ήπιας κύλισης από τα ελαστικά run-flat που συμμορφώνονται με το προηγούμενο πρότυπο EMT, το μειωμένο βάρος του ελαστικού έχει βελτιώσει τη συμβολή του στην απόδοση καυσίμου του οχήματος.

 

Σύμφωνα με το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης, με την  ονομασία YΟΚΟΗΜΑ  Transformation 2023 (YX2023), η YΟΚΟΗΑΜΑ στοχεύει στη μεγιστοποίηση των ποσοστών πωλήσεων των ελαστικών της με υψηλή προστιθέμενη αξία, δηλαδή της  εμβληματικής σειράς ADVAN, της σειράς  ελαστικών GEOLANDAR για SUV και φορτηγά, όπως  και  λοιπών χειμερινών ελαστικών. Μία από τις βασικές πρωτοβουλίες που υλοποιούνται στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής είναι η τοποθέτηση των ελαστικών ADVAN και GEOLANDAR ως μέρος του εργοστασιακού εξοπλισμού σε νέα αυτοκίνητα.

 

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά YΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957. Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά Yokohama, είναι διαθέσιμες στο www.yokohama.gr

 

 

*1 Τα ελαστικά BluEarth-XT AE61 ZPS τοποθετούνται  σε μοντέλα που προορίζονται σε συγκεκριμένες αγορές

 

*2 Το πρότυπο EMT είναι ένα πρότυπο ISO για ελαστικά που ταξινομούνται ως εκτεταμένης κινητικότητας και εφαρμόζεται σε ελαστικά run-flat. Το νέο πρότυπο είναι ο διάδοχος του προηγούμενου προτύπου ISO για ελαστικά run-flat.

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ