Στο εδώλιο ο Τάκης Τσαγκρώνης! Ο π. γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Μπάσκετ κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος γυναίκας υπαλλήλου της ΕΟΚ.

Στις αίθουσες των δικαστηρίων θα οδηγηθεί τελικά η υπόθεση της κατηγορίας της απόπειρας βιασμού και άσκησης βίας σε βάρος γυναίκας υπαλλήλου της Ομοσπονδίας από τον πρώην γενικό γραμματέα της ΕΟΚ, Τάκη Τσαγκρώνη.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν το 2021 υπάλληλος της Ομοσπονδίας (η οποία εργάζεται ακόμη στην ΕΟΚ) κατήγγειλε απόπειρα βιασμού δύο φορές, το 2014 και το 2018 από συγκεκριμένο παράγοντα της ΕΟΚ ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο είναι ο κ. Τσαγκρώνης.

Μετά τις καταθέσεις τόσο της καταγγέλλουσας όσο και του φερόμενου ως θύτη η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας άσκησε ποινική δίωξη και μετά από την εξέταση των στοιχείων η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη!

Η πλευρά Τσαγκρώνη υποστηρίζει ότι η καταγγέλλουσα βασίζεται μόνο σε ενδείξεις και όχι αποδείξεις, ενώ η ίδια δηλώνει ότι νιώθει δικαιωμένη για την εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ