Σήμερα οι κρίσιμες εξετάσεις για τη μικρή λευκή τίγρη – Βελτιώνεται η υγεία της

Με βάση αυτές τις εξετάσεις, που περιλαμβάνουν μαγνητική τομογραφία, και όταν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματά τους, δηλαδή αύριο το πρωί, θα καθοριστεί και η «τύχη» της.

Εφόσον οι κτηνίατροι κρίνουν ότι η κατάστασή της μπορεί να βελτιωθεί, ειδικά όσον αφορά στην παράλυση που έχει το ζώο από τη μέση και κάτω, τότε θα εξεταστεί ποιο είναι το καλύτερο και αν θα γίνει αποδεκτή κάποια πρόταση, από αυτές που φαίνεται ότι ήδη υπάρχουν, για μεταφορά της σε καταφύγιο άγριων ζώων του εξωτερικού.

Εάν όχι, τότε η ευθανασία είναι μια επιλογή, για το άτυχο ζώο το οποίο εγκαταλείφθηκε σε άθλια κατάσταση από κάποιον ασυνείδητο, ο οποίος προφανώς εμπλέκεται σε παράνομο εμπόριο άγριας ζωής.

Πάντως, όπως ανέφερε ο διευθυντής του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου Ζαν Ζακ Λεσουέρ στο Newsbomb.gr, κάθε θέμα είναι και καλύτερη για το τιγράκι, από τη στιγμή που φροντίζεται στην κλινική.

Στο υποσιτισμένο και παράλυτο ζώο χορηγούνται βιταμίνες, σιτίζεται κανονικά και εκτίθεται στο φως του ηλίου, με αποτέλεσμα η υγεία του να βελτιώνεται καθημερινά και να δείχνει να ανακάμπτει. Μάλιστα, η τίγρης έχει πάρει κι ένα κιλό, γεγονός που χαρακτηρίζεται ως πολύ θετικό, από τον Ζαν Ζακ Λεσουέρ.

Οι κτηνίατροι της Περιφέρειας αλλά και άλλοι εξειδικευμένοι, θα αξιολογήσουν την κατάσταση αύριο, αναλόγως των εξετάσεων.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ