Προσωρινό λουκέτο στο ξενοδοχείο στη Συγγρού για το κρεμάμενο μπαλκόνι

Από το Σάββατο έχει μπει -προσωρινό- λουκέτο στο ξενοδοχείο επί της λεωφόρου Συγγρού στο ύψος της Νέας Σμύρνης, απ’ όπου έχει αποκολληθεί ένα μπαλκόνι.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες μια φωτογραφία από ένα ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού, στο οποίο έχει ξεκολλήσει ένα μπαλκόνι ορόφου και κρέμεται κυριολεκτικά από μία κλωστή. Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η φωτογραφία αυτή διακινήθηκε όσο καμία άλλη το περασμένο Σαββατοκύριακο κι ως εκ τούτου έγινε μεγάλος ντόρος. Το υπουργείο Τουρισμού, έχει βάλει προσωρινό λουκέτο στο ξενοδοχείο μέχρι να αποπερατωθούν οι εργασίες αναστήλωσης.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: «Αναφορικά με το ξενοδοχείο επί της Λ. Συγγρού στη Ν. Σμύρνη, όπου τσιμεντένιο μπαλκόνι έχει σπάσει και αποκολληθεί από την πρόσοψη, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 κατόπιν επιτόπιας επίσκεψης της Γενικής Γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Ολυμπίας Αναστασοπούλου και του Διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (ΠΥΤ) Αττικής- και σε διαρκή επικοινωνία με τον υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια- αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή λειτουργίας του, καθώς προέκυψε άμεσος κίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον  και έκτακτη ανάγκη αποτροπής του κινδύνου αυτού, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Εν συνεχεία, η αρμόδια τουριστική αστυνομία ανέλαβε την άμεση εφαρμογή της εν λόγω απόφασης και προέβη στην εκκένωση του ξενοδοχείου. Σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, το αρμόδιο κλιμάκιο της ΠΥΤ Αττικής του υπουργείου Τουρισμού διενεργεί περαιτέρω ελέγχους για το αποτέλεσμα των οποίων θα υπάρξει σχετική ενημέρωση».

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ