Ο Μανώλης Γιαννούλης υποψήφιος Πρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

O κ. Μανώλης Γιαννούλης θα είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων στις επικείμενες εκλογές του συνδικαλιστικού οργάνου του ξενοδοχειακού κλάδου.

Ο κ. Γιαννούλης, με μακρά εμπειρία στον συνδικαλιστικό χώρο των ξενοδόχων, κατέχει σήμερα τη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, ενώ παράλληλα είναι Αντιπρόεδρος Οικονομικών στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων.

Σε άρθρο του στο Tornos News o κ. Γιαννούλης αναφέρει τα εξής:

«Ο ξενοδοχειακός κλάδος αποτελεί αναμφισβήτητα την ραχοκοκαλιά του ελληνικού τουρισμού. Και όσοι υπηρετούμε από θέσεις ευθύνης τον ξενοδοχειακό κλάδο, οφείλουμε να επιδιώκουμε την επίλυση των προβλημάτων με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ρεαλισμό. Υπό αυτό το πρίσμα, καταθέτω την υποψηφιότητα μου για Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων στις επικείμενες εκλογές.

Στόχος του νέου διοικητικού συμβουλίου, θα είναι να κτίσει πάνω σε αυτά που ήδη έχει πετύχει όλα τα τελευταία χρόνια το συνδικαλιστικό μας όργανο, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Γνωρίζουμε τις ανάγκες και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε όσα δικαίως αξίζει να έχει ως εφόδια ο ξενοδόχος, για να λειτουργεί επιτυχώς σε ένα μεταβαλλόμενο τουριστικό περιβάλλον, με αυξανόμενες και νέες προκλήσεις. Καθώς είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα, ως ενδεικτικά παραδείγματα μπορούν να αναφερθούν η συνέχιση του αγώνα για τη ρύθμιση της αγοράς των βραχυχρόνιων μισθώσεων, η εύρεση λύσεων στο μέτωπο της εύρεσης προσωπικού και η βελτίωση των υποδομών.

Οδηγός μας σε αυτή την προσπάθεια, είναι η διασφάλιση της ενότητας του κλάδου και η συνεργασία με τους θεσμικούς και άλλους φορείς που θα ισχυροποιήσουν το διεκδικητικό μας πλαίσιο. Ο διεθνής ανταγωνισμός αυξάνεται διαρκώς και πρέπει να γίνει κατανοητό προς κάθε κατεύθυνση ότι, κάθε μέτρο βελτίωσης της ανταγωνιστικής θέσης των ελληνικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, σημαίνει παράλληλα και βελτίωση της θέσης του ελληνικού τουρισμού στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα. Σημαίνει περισσότερα έσοδα για το κράτος, ενίσχυση των τοπικών οικονομιών και αύξηση της απασχόλησης.

Σε αυτή την προσπάθεια, δεν αφήνουμε κανέναν πίσω. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε. Από το ξενοδοχείο με 1, 2 και 3 αστέρια, έως το ξενοδοχείο με 4 και 5 αστέρια σε κάθε προορισμό της χώρας, όλοι θα έχουμε φωνή και θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την επόμενη μέρα του κλάδου μας και κατ΄ επέκταση του ελληνικού τουρισμού».

Tornos News

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ