Ο επόμενος θα διασωληνωθεί στον parking του «Παπανικολάου»

Την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης περιέγραψε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο ο Νίκος Καπραβέλος. «H υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού θα μας σώσει», τόνισε μεταξύ άλλων.

Καμπανάκι κινδύνου έκρουσε ο Νίκος Καπραβέλος αναφορικά με την πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία λόγω των πολλών εισαγωγών από κορονοϊό. Περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης ο Διευθυντής στη Β’ΜΕΘ του νοσοκομείου τόνισε πως «o επόμενος ασθενής στο Παπανικολάου θα διασωληνωθεί στον διάδρομο και ο επόμενος στο parking του νοσοκομείου».

«Η κατάσταση στο σύστημα υγείας δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό», τόνισε ακόμη, επισημαίνοντας την ανάγκη για περιορισμό της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

Ο Νίκος Καπραβέλος τάχθηκε για μια ακόμη φορά υπέρ της επέκτασης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και σε άλλες ηλικιακές ομάδες και κατηγορίες.

«H υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού θα μας σώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καπραβέλος.

«Το να κλείσουμε τα σχολεία και την οικονομία είναι παράπλευρες απώλειες», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ