Κλειστά τα καταστήματα και αυτή την Κυριακή – Πότε θα λειτουργήσουν τελικά

Με νέα ανακοίνωσή της η ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 13 Νοεμβρίο. Κλειστά θα είναι τελικά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Κλειστά θα είναι τελικά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00.

Πρόκειται για τη δεύτερη αναβολή στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων, καθώς την περασμένη Κυριακή (6/11) έμειναν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «EVA».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου αλλά θα είναι ανοικτά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ