Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση ότι ένας 16χρονος κατά τη διάρκεια επεισοδίου μαχαίρωσε και σκότωσε τον 71χρονο πατέρα του στο σπίτι τους στην οδό Γαλήνης στην περιοχή Γαλάζια Ακτή στα Καλύβια.

Όπως έγινε γνωστό χθες στις 10 το βράδυ η 45χρονη μητέρα του ανήλικου και πρώην σύντροφος του θύματος επικοινώνησε με την Άμεση Δράση και ανέφερε ότι την κάλεσε ο 16χρονος και της είπε ότι κατά τη διάρκεια επεισοδίου μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τον ανήλικο ενώ όπως διαπιστώθηκε το θύμα έφερε πολλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, τον θώρακα και την πλάτη.

Ενημερώθηκε και ιατροδικαστής ωστόσο δεν μετέβη στο σημείο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν ένα μαχαίρι και μια λάμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο ανήλικος δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα, ούτε ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Η μητέρα και ο μεγαλύτερος αδερφός είχαν φύγει από το σπίτι

Ο 71χρονος είχε δυο παιδιά με την 45χρονη, τον 16χρονο και έναν 19χρονο. Κατά την έρευνα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος έμενε σε άλλο σπίτι με την μητέρα του ενώ ο 16χρονος έμενε με τον ηλικιωμένο μέχρι να ενηλικιωθεί.

Όπως φέρεται να υποστήριξε ο 16χρονος έχουν υποστεί χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά προς την μητέρα και τον αδελφό του.

Ο 16χρονος εκτιμάται ότι δεν άντεξε να περιμένει να ενηλικιωθεί για να φύγει και εκείνος από το σπίτι και του επιτέθηκε χθες το βράδυ με τα δυο μαχαίρια με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Για την υπόθεση ελήφθη κατάθεση και από την 45χρονη.

tovima.gr