Η VIVOTEK κερδίζει το 1ο Χρυσό Βραβείο Ασφάλειας στα Golden Security Awards

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, ανακοινώνει την απονομή του πρώτου Χρυσού Βραβείου Ασφάλειας της κατασκευάστριας εταιρίας στα Golden Security Awards, αποδεικνύοντας το αναγνωρισμένο κύρος της στον τομέα της κυβερνοασφάλειας στην εποχή του IoT.

Επιπλέον, είκοσι εννέα κάμερες ασφαλείας της VIVOTEK πέρασαν όλα τα πρότυπα και τις τεχνικές προδιαγραφές ασφάλειας και έλαβαν τη σφραγίδα της πιστοποίησης, καθιστώντας τη VIVOTEK τον κάτοχο με τις περισσότερες πιστοποιήσεις κυβερνοασφάλειας IoT στην Ταϊβάν αλλά και πρότυπο για τη βιομηχανία συστημάτων βίντεο-παρακολούθησης.

 

Η VIVOTEK επιδιώκει τη διαρκή ενίσχυση της βασικής της στρατηγικής κυβερνοασφάλειας, προωθώντας ενεργά το μετασχηματισμό της βιομηχανίας των συστημάτων παρακολούθησης. Διαφοροποιείται από τους υπόλοιπους κατασκευαστές, δημιουργώντας εξαιρετικά ασφαλή συστήματα απομακρυσμένης παρακολούθησης και εξελίσσοντας συνεχώς τις δικτυακές υποδομές της.

 

Πρόσφατα, η VIVOTEK ενίσχυσε διπλά την ασφάλεια των εξαγόμενων προϊόντων της λόγω της αυξημένης ζήτησης για εφαρμογές IoT. Επιπλέον, εκτός από την αύξηση των επενδύσεων στην Έρευνα & Ανάπτυξη των προϊόντων της, η VIVOTEK πραγματοποιεί ενδελεχείς εργαστηριακές δοκιμές για να εξασφαλίσει το υψηλό επίπεδο ασφαλείας των προϊόντων της. Στη συνέχεια, τα προϊόντα της υποβάλλονται σε διπλή πιστοποίηση για την ασφάλειά τους στον κυβερνοχώρο, παραμένοντας ανταγωνιστικά στην αγορά.

 

Η LEXIS Πληροφορική είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της VIVOTEK στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2004. Διαθέτει πιστοποιημένους μηχανικούς στον τομέα των συστημάτων παρακολούθησης και του Cyber Security και είναι σε θέση να σχεδιάζει την πλέον κατάλληλη και συμφέρουσα λύση για κάθε εφαρμογή, παρέχοντας υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ