Η ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ εξαγοράζει νέα έργα ισχύος 2MW

Ο επενδυτικός βραχίονας της ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ  προχώρησε πρόσφατα στην εξαγορά δύο νέων έργων ισχύος 2 MWp. Επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά μετά την προ ημερών ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας για το νέο διαγωνιστικό πλαίσιο για τις ΑΠΕ,  η ομάδα ανάπτυξης χαρτοφυλακίου της ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ολοκλήρωσε σε ελάχιστο χρόνο τον τεχνοοικονομικό έλεγχο δύο φωτοβολταϊκών έργων ισχύος 1 MWp έκαστο στην περιοχή της Καρδίτσας και προχώρησε στην εξαγορά των εταιριών ΒΡΕΝΙΚΟΣ και CANDELE που είναι κάτοχοι των αδειών.

Η παραπάνω επενδυτική κίνηση αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδίου της εταιρίας για ανάπτυξη χαρτοφυλακίου συνολικής ισχύος 50MW μέχρι το 2023. Η στόχευση της εταιρίας είναι σε έργα ισχύος από 500kWp μέχρι και 10MWp, είναι δε σε αναζήτηση για την εξαγορά ώριμων έργων για την περαιτέρω ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της.

Η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέλος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Εξειδικεύεται στην κατασκευή, λειτουργία & συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών με αδιάλειπτη παρουσία από το 2007. Έχει αδειοδοτήσει, μελετήσει και κατασκευάσει μέχρι σήμερα πάνω από 100 έργα, καθώς επίσης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης σε περισσότερους από 200 Φ/Β σταθμούς και σε πάνω από 25 νομούς πανελλαδικά. Η εταιρία παραμένει διαχρονικά πιστή στις αξίες της προσφέροντας υπηρεσίες που διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης, την τεχνική υπεροχή και την καινοτομία.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ