Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΧΙΛΤΟΝ

Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΧΙΛΤΟΝ

Με τη μορφή εθελουσίας εξόδου ή συμμετοχής σε προγράμματα κατάρτισης άλλων εταιρειών, οδηγεί σε απολύσεις 350 εργαζόμενους η εταιρεία Ιονική Ξενοδοχειακή ΑΕ, στην οποία ανήκει το Χίλτον. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και πρέπει να αποτραπεί. Η εταιρεία θέλει να απολύσει καταρτισμένους επαγγελματίες με πολλά χρόνια εμπειρίας και εργασίας και να τους  αντικαταστήσει με φθηνό εργατικό δυναμικό. Η Συνομοσπονδία στηρίζει τις πρωτοβουλίες του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων στο Χίλτον και της ΠΟΕΕΤ, ενώ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων οι οποίοι δίνουν τον αγώνα τους με σειρά κινητοποιήσεων.
Η διοίκηση του ξενοδοχείου, πρέπει να εγκαταλείψει την αδιάλλακτη στάση  της και τα τελεσίγραφα και να ξεκινήσει διαβούλευση με τους εργαζόμενους ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας τους και τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ