Γύρισαν ανδρικό πορνό στην Ακρόπολη – Η απάντηση του υπουργείου

Η επίμαχη ερωτική σκηνή μεταξύ των δύο ανδρών, που διαρκεί κάποια δευτερόλεπτα, πιθανότατα έχει γυριστεί με μικρή συσκευή προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή από τους αρχαιοφύλακες καθώς, όπως είναι γνωστό, απαγορεύονται τα γυρίσματα στους αρχαιολογικούς χώρους αν δεν έχει δοθεί άδεια από το αρμόδιο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Στον ίδιο σκοπό, προφανώς, εξυπηρετεί και ο ανθρώπινος κλοιός που έχει σχηματίσει η υποτιθέμενη παρέα του ζευγαριού γύρω του την ώρα της ερωτικής συνεύρευσης καλύπτοντας το οπτικό πεδίο. Σε άλλες σκηνές ωστόσο έχουν καταγραφεί να κινούνται επισκέπτες εντός τους αρχαιολογικού χώρου ενώ μέλη της παρέας ανεμίζουν τη σημαία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Η απάντηση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

«Για τις συγκεκριμένες σκηνές προφανώς δεν έχει δοθεί καμία άδεια από τις καθ΄ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης δεν προσφέρεται για κανενός είδους ακτιβιστική ή άλλη δραστηριότητα, η οποία προσβάλλει και συμπεριφέρεται ασεβώς στο μνημείο» σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενώ αναφέρεται επίσης πως «με εντολή της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού προς την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό και να αποδοθούν ευθύνες».

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ