Επίσκεψη του Γραφείου Αθλητισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στην «Κιβωτό του κόσμου» Καλαμάτας.

Τη Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, κατόπιν πρόσκλησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.), πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Γραφείου Αθλητισμού του Υ.ΝΑ.Ν.Π. στην “Κιβωτό του κόσμου” στην Καλαμάτα, όπου μέσω του προγράμματος «Μαθαίνω να παίζω, μαθαίνω να ζω» τα παιδιά γνώρισαν τα αθλήματα της ξιφασκίας, της άρσης βαρών και της πάλης, από τους Ολυμπιονίκες Λεωνίδα Τζελίλη και Μαρία Λουίζα Βρυώνη καθώς και από τον Πανελληνιονίκη Ανυφαντή Σωτήριο.
Επίσης, ο Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε από προσφορές των στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, δόθηκαν μπλουζάκια και δωροεπιταγές για τα καταστήματα Σκλαβενίτης, ενώ από το Γραφείο Αθλητισμού μοιράστηκαν μπάλες, προσφορά του Ομίλου Σκλαβενίτη Γέρακα.
Τέλος, από το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή δόθηκαν, στα παιδιά, εμφανίσεις της Εθνικής Ελλάδος και βιβλία.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ