Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Κεφαλονιά

Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία σε περιοχές της Κεφαλονιάς.

Nα σημειωθεί ότι η δημοσιοποίηση των 2 επενδύσεων έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.

  • Αναλυτικά, ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης GALLERY BLUE HOTEL S.A., που αναφέρεται στη δημιουργία νέου ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων  στη θέση Γωνιές της Σκάλας Κεφαλονιάς, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 6.287.954 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 6.287.954 ευρώ.
  • Παράλληλα, ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης GALLERY BLUE HOTEL S.A., που αναφέρεται στη δημιουργία νέου ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων  στη θέση Γωνιές της Σκάλας Κεφαλονιάς, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 4.726.671,20 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 4.726.671,20 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ