Δήλωση Στέφανου Χίου για το νέο κόμμα με τον Ηλία Κασιδιάρη

Κατ’ αρχήν, ήμασταν απόλυτα σίγουροι, μετά την Ενωτική Πατριωτική βούληση,  για τον άνεμο που θα φυσούσε και θα σάρωνε τα ξερά φύλλα της αντίδρασης και των ριψάσπιδων που έφεραν το Έθνος, τον Λαό και την Πατρίδα -με κεφαλαία όλα- στο χείλος της απόλυτης καταστροφής.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα σάπια ξερόφυλλα είναι τα ίδια τα πολιτικά αποβράσματα που άφησαν τους επισκέπτες Πακιστανούς στο Σύνταγμα την παραμονή της Ελληνοχριστιανικής Πρωτοχρονιάς, να καταλύσουν κάθε έννοια Δικαίου και Νομιμότητος. Σε κράτος με αρχές , αξίες και κώδικες Δημοκρατίας, όλοι θα είχαν συλληφθεί με κλούβες και θα είχαν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Εμείς αυτό το Κράτος Δικαίου και Νομιμότητος ονειρευόμαστε, αυτό πρεσβεύουμε και γι αυτό αγωνιζόμαστε δημοσιογραφικά, τόσα χρόνια.

Το έχουμε ξαναπεί. Δεν είμαστε επαγγελματίες σιτιζόμενοι πολιτικάντηδες από το Ελληνικό Δημόσιο. Δεν τολμάμε να πάρουμε Δημόσιο Χρήμα, το χρήμα του Λαού που ταπεινωμένος αλλά πάντα περήφανος, περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να εκραγεί πολιτικά. Και αυτή η στιγμή, έρχεται. Γι αυτό και κινούμαστε στον δύσκολο δρόμο των άοκνων προσπαθειών για Μία και Ενωμένη Μεγάλη “Πατριωτική Εθνική Κίνηση”, με όλους τους λεβέντες δίπλα, κοντά, σμιγμένους στους ώμους για να προχωρήσουμε.

Ό,τι πει ο Λαός λοιπόν.  Συμμετοχικά, με άμεση και ξεκάθαρη δημοψηφική πρακτική.

Και η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το makeleio.gr και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ WEB , στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδος. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ιστορικές. Δεν επιτρέπονται λάθη. Οι Εφιάλτες θα συντρίβονται και οι προδότες και ρουφιάνοι θα αποκαλύπτονται και θα διαπομπεύονται όπως και οι παραδόπιστοι. Θα παραδίδονται με ονοματεπώνυμο στην κοινή γνώμη. Χατήρια για κανέναν, κάλυψη για κανέναν, υπαναχωρήσεις για κανέναν.

Η σκέψη μας είναι μία και μοναδική. “Ένωση για την Πατρίδα”. Με θάρρος, κουράγια και αγάπη στη σημαία μας και στο καλό των Ελλήνων Πατριωτών, όπου κι αν ανήκαν, όπου κι αν βρίσκονται. Ο Πατριώτης έχει θέση δίπλα μας. Ο προδότης , ο δειλός, ο επίορκος, όχι.  Ο Ελληνικός Λαός, δεν έχει άλλα περιθώρια για οπισθοχωρήσεις. Αυτός ο αγώνας πρέπει να δουθεί από όλους μας. Μόνοι μας δεν κάνουμε τίποτα, όλοι μαζί γινόμαστε ποτάμι. Αρκεί να είμαστε όλοι καθαροί κι όχι να δείχνουμε καθαροί.

Σας ευχαριστούμε θερμώς για την ανεπανάληπτη συμμετοχή. 

Στέφανος Σ. Χίος 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ