Εν αναμονή του πορίσματος από ειδικό πραγματογνώμονα, βάσει και του οποίου θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για τον βασανιστικό θάνατο του χάσκι στην Αράχωβα, η αντιδικία για τις δύο βασικές εκδοχές συνεχίζεται.

Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγουν οι αστυνομικές αρχές βασίζονται στο βιντεοληπτικό υλικό και στις καταθέσεις που έχουν συγκεντρώσει, βάσει των οποίων το άτυχο σκυλί ακολουθείτο από μία αγέλη σκυλιών.

Ο ιδιοκτήτης του χάσκι παρόλα αυτά δεν αποδέχεται αυτό το σενάριο και προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί νομικά προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια.

Λογικό είναι το «θρίλερ» να συνεχίζεται όσο η διαλεύκανση της υπόθεση καθυστερεί. Εκτιμάται πλέον πως πόρισμα και ανακοινώσεις θα προκύψουν ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

«Υπάρχει πολιτική βούληση να συγκαλυφθεί ο θάνατος του Όλιβερ»

Η Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας «Νέμεσις», μίλησε στο MEGA και εξήγησε την ανάρτηση περί πολιτικής βούλησης για συγκάλυψη του θέματος.

«Τόσα χρόνια που ασχολούμαστε και ασχολούμαι με τα θέματα της προστασίας των ζώων, έχουμε δημιουργήσει καλές σχέσεις συνεργασίας με τις διάφορες κρατικές δομές, και τις Αρχές. Μέσα από ένα τέτοιο κανάλι έφτασε η πληροφορία που έχω αναρτήσει ότι υπάρχει πολιτική κατεύθυνση να κλείσει το θέμα του Όλιβερ γιατί η Αράχωβα είναι το μεγαλύτερο θέρετρο της χώρας μας που παίζονται και διακινούνται εκατομμύρια», ανέφερε αρχικά.

Συμπλήρωσε δε ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει συμβεί ο θάνατος του Όλιβερ από άλλα ζώα. Η μόνη γνωμάτευση είναι της κτηνίατρου που της πήγαν το ζώο και το είδε. Διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν δαγκώματα και η δήλωση αυτή είναι καταλύτης. Αυτό το βιντεάκι με τον Όλιβερ και άλλα σκυλάκια είναι ένα πολύ θαμπό και  μικρό. Δείχνει τον Όλιβερ και κάπου σε απόσταση 50-100 μέτρων είναι κάτι άλλα σκυλάκια. Δεν υπάρχει κανένας καυγάς».

Σύμφωνα με την κ. Μπομπολάκη: «Από την αρχή έχουμε εστιάσει στο θέμα του βίντεο που υπάρχει και φαίνεται άνθρωπος μαζί με τον Όλιβερ να κατευθύνονται προς συγκεκριμένη αποθήκη, στην οποία όλα τα Μέσα αναφέρουν ότι υπάρχουν οστά και κρανία σκυλιών».

«Είναι το κλειδί της υπόθεσης», κατέληξε σχετικώς.

tovima.gr