Παραμένει άλυτο το μυστήριο της κακοποίησης του Όλιβερ στην Αράχωβα και ενώ ακόμα βρισκόμαστε εν αναμονή της πραγματογνωμοσύνης που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του χάσκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν στις Αρχές όσα γνώριζαν γύρω από τον θάνατο του σκύλου. Μάλιστα ένας άνδρας βρέθηκε ενώπιον των Αρχών για δεύτερη φορά και έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη μοιραία νύχτα που έκοψε το νήμα της ζωής του τετράποδου.

Ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα και να είχε δώσει πριν από κάποιες μέρες πληροφορίες για την συγκεκριμένη νύχτα της κακοποίησης του Όλιβερ. Φέρεται να υποστήριξε πως γνωρίζει μέχρι και το σημείο που βασανίστηκε το χάσκι και μάλιστα, πως όλα έγιναν σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων από το σπίτι που έμενε ο σκύλος.

Την ίδια ώρα οι φιλανθρωπικές οργανώσεις ισχυρίζονται πως γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης. Συγκεκριμένα, όπως λένε, πρόκειται για άνθρωπο που έχει πολλές διασυνδέσεις, ενώ έδωσαν ακόμη και τελεσίγραφο 48 ωρών ώστε να αποκαλυφθεί το ονομα.

Εριέττα Κούρκουλου: Ο ιδιοκτήτης είναι υπεύθυνος για αυτό που έγινε

Για το χάσκι στην Αράχωβα μίλησε στο Kontra Channel η Εριέτα Κούρκουλου.

«Το να ακυρώνουμε μια περιοχή και να στρεφόμαστε αντίθετα σε μια κοινότητα, η οποία, ναι είναι η Αράχωβα, είναι όμως και άνθρωποι που βγάζουν τα χρήματα, για να στηρίξουν τις οικογένειές τους. Το να στρεφόμαστε εναντίον τους, αντί να δουλεύουμε μαζί τους, αντικειμενικά είναι οι άνθρωποι, που μπορούσαν να βοηθήσουν πάρα πολύ στην επίλυση της υπόθεσης. Σίγουρα σε κάθε κοινωνία υπάρχουν άνθρωποι, που προσπαθούν να αποκρύψουν κάποια πράγματα, όμως η εμπειρία μου λέει, ότι υπάρχουν άνθρωποι, που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν. Αυτή η ακυρωτική προσέγγιση, η υπερβολική για μένα προσέγγιση, τους κρατάει πίσω, από το να πουν πραγματικά αυτά που ξέρουν και να βοηθήσουν» είπε αρχικά.

«Επίσης θεωρώ πολύ προβληματικό το γεγονός, ότι δεν έχει μιλήσει κανένας για τον ιδιοκτήτη αυτού του σκύλου, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος κατά κόρον για αυτό που έγινε. Γιατί σίγουρα υπάρχουν έξω πολλοί άρρωστοι άνθρωποι, προβληματικοί άνθρωποι, όμως η ευθύνη κάποιου ζώου είναι του ιδιοκτήτη του, ο οποίος δεν το πρόσεξε όπως θα έπρεπε».

tovima.gr