Πρόταση ΣΟΚ για τους ανεμβολίαστους

Ο μόνιμος «γιατρός» του MSNBC, Vin Gupta, ζήτησε από τα νοσοκομεία να αρνηθούν την ιατρική βοήθεια και περίθαλψη σε οποιονδήποτε παραμένει ανεμβολίαστος κατά του COVID, σε μία πρωτοφανή τοποθέτηση στα παγκόσμια χρονικά!!!

Ο Gupta υποστήριξε ότι η παροχή φροντίδας σε όποιον έχει επιλέξει να μην εμβολιαστεί θα δημιουργούσε «αρνητικά κίνητρα» και θα έστελνε μήνυμα ότι «είναι εντάξει να απορρίψετε τα εμβόλια».

Ο Γκούπτα είπε ότι κάθε ανεμβολίαστο άτομο που χρειάζεται ιατρική φροντίδα θα πρέπει να είναι τελευταίο στην σειρά, ακόμα και αν την χρειάζεται.

«Πώς κατατάσσουμε—να διατάξουμε αυτή την προτεραιότητα; Το κάνουμε για όργανα, νεφρά, συκώτια, πνεύμονες. Λέμε ‘Κάπνιζες; Ήπιες πρόσφατα;’. Αν το έκανες, είσαι χαμηλότερα στην λίστα ακόμα κι αν το χρειάζεσαι. Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αυτό το μοντέλο», δήλωσε ο Gupta.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ