Η ITA Airways θα εγκαινιάσει νέα δρομολόγια στις Ηνωμένες Πολιτείες

Η ITA Airways θα εγκαινιάσει νέα δρομολόγια στις Ηνωμένες Πολιτείες με απευθείας πτήσεις από τη Ρώμη προς το Σαν Φρανσίσκο και την Ουάσιγκτον

Η επέκταση της ITA Airways σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της για το 2023. Προς τις Η.Π.Α. θα εγκαινιάσει δύο νέα δρομολόγια:

Ρώμη Fiumicino – Ουάσιγκτον και  Ρώμη Fiumicino – Σαν Φρανσίσκο.

Το δρομολόγιο Ρώμη Fiumicino – Ουάσιγκτον  θα πραγματοποιείται από τις 2 Ιουνίου έως τις 30 Ιουλίου 2023 με 5 εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ από την 1η Αυγούστου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2023 η πτήση θα είναι καθημερινή. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Airbus A330.

Το δρομολόγιο Ρώμη Fiumicino – Σαν Φρανσίσκο θα εκτελείται από την 1η Ιου­λίου έως τις 30 Ιουλίου 2023, με 3 εβδομαδιαίες συχνότητες που θα γίνουν 5 από τις 2 Αυγούστου έως τις 28 Οκτωβρίου 2023 και θα πραγματοποιείται με Airbus A350.

Άνετες συνδέσεις από και προς Αθήνα εξασφαλίζονται και με τους 2 νέους προορισμούς.

Οι νέοι αυτοί προορισμοί προστίθενται  στους προορισμούς προς Ηνωμένες Πολιτείες που πετάει η ITA Airways και είναι η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη, το Μαϊάμι και το Λος Άντζελες.

Επίσης, από την 1η Ιουνίου 2023, η ITA Airways για να ανταποκριθεί στην υψηλή ζήτηση των πελατών της προσθέτει  μια επιπλέον  πτήση Ρώμη Fiumicino – Νέα Υόρκη JFK, ανεβάζοντας σε 3, τις καθημερινές συχνότητες που συνδέουν την Ιταλική πρωτεύουσα με το διεθνές αεροδρόμιο John Fitzgerald Kennedy.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ