Το Epic0, το Ιταλικό ηλεκτρικό τετράκυκλο της Regis, φέρνει τις δημοτικές υπηρεσίες στις γειτονιές του Τορίνο

Η δημοτική πρωτοβουλία του  “μεταφερόμενου δημοτολογίου ” υλοποιήθηκε με ένα Epic0 που λειτουργεί  ως σταθμός  εξυπηρέτησης του  κοινού σε εξωτερικούς χώρους

Η πολυπλοκότητα της λειτουργίας ενός τέτοιου εγχειρήματος αναδεικνύει την εξαιρετική ευελιξία του οχήματος που παράγει η Regis.

Χάρη σε μια ειδική διάταξη του πίσω διαμερίσματος, το αμιγώς ηλεκτρικό Epic0, επιτρέπει στις υπηρεσίες  του δήμου του Τορίνο να φτάσουν στις γειτονιές που βρίσκονται στη μητροπολιτική περιοχή.

Μέσω του συγκεκριμένου Epic0, οι υπηρεσίες του δήμου του Τορίνο, θα μπορούν να παρέχουν πληροφορίες στους πολίτες σχετικά με το μητρώο, να εκδίδουν πιστοποιητικά και να κάνουν κρατήσεις για ταυτότητες, αλλαγές κατοικίας και διεύθυνσης, στο πλαίσιο μια αποκεντρωμένης και συνεχούς λειτουργίας.

Για να προσφέρει, επομένως, μια ασφαλή και εντελώς βιώσιμη εμπειρία εξυπηρέτησης,  το πίσω διαμέρισμα του Epic0  είναι εξοπλισμένο όπως ένα κανονικό γραφείο και  έχει σχεδιαστεί για να πληροί υψηλά πρότυπα ποιότητας, εργονομίας και ασφάλειας. Στο εσωτερικό του υπάρχει  μια γωνιακή επιφάνεια εργασίας, μια οθόνη, ένα κάθισμα με περιστρεφόμενη υποστήριξη, ένας εκτυπωτής / πολυμηχάνημα, ένα σύστημα τροφοδοσίας για υπολογιστές με ανασυρόμενο πολύπριζο, εσωτερική θήκη για ντοσιέ, μόνωση και σύστημα κλιματισμού,  καθώς  και σύστημα πυρόσβεσης.

Τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα Regis, που εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.,  κατασκευάζονται στην Ιταλία.    Είναι συμπαγή ηλεκτρικά οχήματα, χαρακτηρισμένα ως βαριά τετράκυκλα (με έγκριση τύπου L7e-CU), κατασκευασμένα όμως με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ