Η ICAP People Solutions καλωσορίζει τη νέα συνεργάτιδα

Η ICAP People Solutions καλωσορίζει την κ. Μαρία Πετρίδη στο ρόλο της Senior Manager Executive Search and Selection, για την Κυπριακή αγορά, με ισχύ από τις 17 Ιανουαρίου 2022.

 

Η κ. Μαρία Πετρίδη διαθέτει πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας στις Υπηρεσίες Εξεύρεσης και Επιλογής Στελεχών, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Η εμπειρία της στον κλάδο, και συγκεκριμένα στην ανάπτυξη και διαχείριση μεγάλων έργων στελέχωσης, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους ακόλουθους τομείς: Τραπεζικών και Οικονομικών υπηρεσιών, Καταναλωτικών προϊόντων και Λιανικού Εμπορίου, Ξενοδοχειακών και Τουρισμού, Υγείας και Φαρμάκων.

 

Συμπληρωματικά έχει εκτενή εμπειρία στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού, όπως Επαγγελματικής Eπανατοποθέτησης (Outplacement), Σχεδιασμού Συστημάτων Απόδοσης και Ανταμοιβών, Μελετών Οργανωτικής Διάρθρωσης, Κέντρων Αξιολόγησης & Ανάπτυξης και Ερευνών Αποδοχών και Παροχών. Πριν την ένταξή της στην ICAP κατείχε το ρόλο της Senior Mgr στο Συμβουλευτικό Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού στην KPMG Κύπρου.

 

Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Commerce in Industrial and Organizational Psychology από το University of South Africa, του Johannesburg.

 

Η Χριστιάνα Κυριάκου, Επικεφαλής των Υπηρεσιών Εξεύρεσης και Επιλογής Στελεχών, ICAP People Solutions , Κύπρου, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Μαρία εντάχθηκε στην Ομάδα μας. Η πλούσια εμπειρία, οι δεξιότητες και οι αξίες της είναι πλήρως ευθυγραμμισμένες με το όραμα μας ώστε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους τοπικούς και διεθνείς πελάτες μας και να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου».

 

Ο Σεραφείμ Καραΐσκος, Διευθυντής Υπηρεσιών Εξεύρεσης και Επιλογής Στελεχών, ICAP People Solutions για Ελλάδα & Κύπρο δήλωσε: «Για εμάς, η ενίσχυση της Κυπριακής οντότητας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα μεγάλης σημασίας. Πιστεύω ακράδαντα ότι η Μαρία θα προσθέσει αξία στους πελάτες μας και θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία μας στην Κυπριακή αγορά

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ