Η Cosmos Business Systems ανάδοχος του έργου της ΚΤΠ για την Καταπολέμηση του μαύρου χρήματος

H Cosmos Business Systems αναδείχθηκε ανάδοχος του έργου της Κοινωνίας της Πληροφορίας «Δράσεις Ενίσχυσης των Ψηφιακών Υπηρεσιών της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες».

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 514.000 ευρώ.

 

Στόχος του έργου είναι:

  • H Ενίσχυση της λειτουργικότητας των υφιστάμενων υποσυστημάτων των ήδη υπαρχουσών εφαρμογών των μονάδων καθώς και της ιστοσελίδας της Αρχής.

 

  • H Δημιουργία νέων λειτουργικοτήτων / υποσυστημάτων για την κάλυψη νέων αναγκών

 

  • Οι υπηρεσίες υποστήριξης για την υλοποίηση των απαιτούμενων αλλαγών

 

  • Η Προμήθεια υπηρεσιών με σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας του δικτύου, των πληροφοριών και της επικοινωνίας μεταξύ των εφαρμογών και των συστημάτων των ανεξάρτητων μονάδων της Αρχής

 

  • Η Ψηφιοποίηση του φυσικού αρχείου.

 

Η Cosmos Business Systems, ως ένας από τους σημαντικότερους και παλαιότερους Systems  Integrators της Ελληνικής & Κυπριακής αγοράς, συμμετέχει ενεργά  στην σχεδίαση και υλοποίηση πολύπλοκων έργων του Δημόσιου τομέα, και ιδιαίτερα στα έργα του ψηφιακού μετασχηματισμού της Χώρας και στα έργα του «Ελλάδα 2.0».

 

Σχετικά με την Cosmos Group

 

Η Cosmos Group (Cosmos Business Systems AEBE, Cosmos Consulting AEBE, CBS IT Systems Cyprus LTD) συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριότερων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής και Κυπριακής αγοράς.

 

Ο κύκλος εργασιών της το 2020 ανήλθε στα 40 εκ € και απευθύνεται σε μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.

 

Η Cosmos Business Systems συμπλήρωσε το 2021, 33 χρόνια λειτουργίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες Cosmos Business Systems AEBE, Τμήμα Marketing και Επικοινωνίας, κα. Μαίρη Ανδρέου, τηλ: 210 6492 800 ext. 926, fax: 210 6464 069, email: andreoum@cbs.gr  και ηλεκτρονική διεύθυνση www.cbs.gr.

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ