Υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο κ. Καληωράκης.

Αλλάζει επαγγελματικό προσανατολισμό, όπως φαίνεται ο κ. Καληωράκης, αφού φέρεται να έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Καληωράκης στις πρόσφατες κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας κρίθηκε ανεπαρκής να συνεχίσει ως προϊστάμενος της Α’ Δ/νσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, μετά από 3… έτη ως επικεφαλής και αποφασίστηκε να υποβαθμιστεί ως βοηθός Γενικού Περιφερειακού στην Σύρο.

Στη παρούσα φάση δε, ενώ διανύει αναρρωτική άδεια φέρεται να έχει μεταβεί στα γραφεία της Κουμουνδούρου και να έχει θέσει εαυτόν… στην διάθεση του κόμματος που τον ανέδειξε κι εν συνεχεία υπηρέτησε… με σκοπό να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Επίσης ο κ. Καληωράκης μετά τα δυσμενή γι’ αυτόν αποτελέσματα των κρίσεων, έκρουε θύρες βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος προκειμένου να ανακόψει την απομάκρυνση του από την Ρόδο.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ