Υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση για την επισκευή και συντήρηση των κτιρίων της Αστυνομίας Ρόδου

Φορέας υλοποίησης και χρηματοδότησης του έργου είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

 

Στο πλαίσιο των ενεργειών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που στόχο έχουν την βελτίωση των υποδομών της Αστυνομίας Ρόδου, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, μετά και την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού, υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή-Συντήρηση Κτιρίων Αστυνομίας Ρόδου», έναντι συνολικού ποσού 301.382,35 ευρώ.

 

Το έργο αφορά σε εργασίες συντήρησης, οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές, των κτιρίων της Αστυνομίας Ρόδου καθώς και στην ασφαλτόστρωση του περιβάλλοντα χώρου. Χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, βάσει Προγραμματικής Σύμβασης που έχει συναφθεί μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Ο ανάδοχος υποχρεούται να ολοκληρώσει το έργο εντός δέκα μηνών από την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης.

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ