Από το 1949, ενημέρωση με αξιοπιστία

To Ronda Restaurant παρουσιάζει το ανανεωμένο μενού

Ο βραβευμένος Executive chef Μανώλης Πλατέλλας και ο head chef Γιώργος Καστρουνής ένωσαν το ταλέντο τους και αυτή τη χρονιά στο Ronda Restaurant Bar και μαζί με την ομάδα τους προσφέρουν καθημερινά μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Ο στόχος τους είναι να δημιουργήσουν γεύσεις που θα διεγείρουν και τις πέντε αισθήσεις σας.

Στο νέο καλοκαιρινό μενού συνδυάζεται Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα, Nikkei & Sushi . Το μενού περιλαμβάνει και ξεχωριστά πιάτα vegan.

Τα Tuna tacos με μαγιονέζα kimchi και τα Scallops Bottarga Ceviche με μεξικανικό βερμούτ Iovo αποτελούν δυο ιδιαίτερες γευστικές επιλογές. Η σαλάτα Grande Buffalla με freezing τομάτα είναι το πιο δροσερό πιάτο για αυτό το καλοκαίρι.
Γευόμαστε Ελλάδα με το Συμιακό Γαριδάκι φαλάφελ ή την Καραβιδόψιχα με πουρέ αγκινάρας και ελληνικό καφέ.

Για τους λάτρεις των ζυμαρικών το Wagyu Bolognese Fregola Sarda με τρούφα και gouda ωρίμανσης ή η Αστακοδαγκάνα καρμπονάρα με καπνιστό αυγοτάραχο είναι δυο εξαιρετικές επιλογές.

Στο dry aged ψυγείο του Ronda Restaurant Bar υπάρχει μια ποικιλία από premium κρέατα από όλο τον κόσμο, όπως ιρλανδέζικη tomahawk John Stone, Red Hereford Rib Eye & Wagyu Platinum Label 7+

Από τα θαλασσινά, αξίζει να δοκιμάσετε τον Μουσακά αστακοκαραβίδας στον ξυλόφουρνο, το βασιλικό καβούρι σχάρας με gel wakame και τα φρέσκα ψάρια ημέρας. Από τη λίστα δεν λείπει και μια ποικιλία από τα αγαπημένα χαβιάρια Kaviari.
Για ένα ιδανικό κλείσιμο του γεύματος, το Εκμεκ Τσουρέκι με μαστίχα και namelaka φιστίκι ή το Καλτσούνι με κρεμά μυζήθρας και πρόβειο παγωτό θα ολοκληρώσει την γαστρονομική αυτή εμπειρία.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ