Το νέο Νοσοκομείο της Κω, και δια στόματος Πρωθυπουργού μπήκε σε προτεραιότητα.

Στην Κω, ο πρώτος σταθμός της σημερινής περιοδείας σε νησιά μας. Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του, στον Δήμο Κω όπου μαζί με τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά συζητάμε με όλους τους φορείς του νησιού.
Συζητάμε, βάζουμε προτεραιότητες και παίρνουμε αποφάσεις.

Γιατί τελικά, στην περίοδο της πανδημίας δεν σηκώσαμε τα χέρια ψηλά αλλά τα μανίκια και γι’ αυτό σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη ένας τεράστιος αριθμός έργων σε όλα τα νησιά και φυσικά και στην Κω.

Το νέο Νοσοκομείο της Κω, και δια στόματος Πρωθυπουργού μπήκε σε προτεραιότητα.
Στην πιο δύσκολη περίοδο, κλείνουν και τα μεγαλύτερα μέτωπα, μόνο γιατί υπάρχει σχέδιο, νοικοκυριό και πολλή αγάπη στην σκληρή δουλειά.
Πληγές που κλείνουν η μία μετά την άλλη (φωτισμός όλου του επαρχιακού οδικού δικτύου, κατάθεση στην Γ.Γραμματεία ΣΔΙΤ της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων, νέο Νοσοκομείο, συμβάσεις καθαρισμού ρεμάτων, συμβάσεις συντήρησης οδικού δικτύου κ.ο.κ.) μετά απο δεκαετίες, μας δίνουν τη δύναμη να δούμε μπροστά με την αισιοδοξία που αξίζουν οι
γενιές που έρχονται

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ