Το Μαξίμου πιέζει να μην είναι υποψήφιος ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο αυξάνονται οι πιέσεις προς τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τη νέα βουλή. Το πιο «ευθύβολο» σχόλιο έγινε από τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, ο οποίος, θύμισε ότι ο ίδιος το 2009, δεν κατέβηκε για βουλευτής παρ ότι είχε αδικηθεί κατάφωρα και στη συνέχεια δικαιώθηκε, διότι ουσιαστικά θα το πλήρωνε το κόμμα.

Πιο συγκρατημένοι, αλλά σίγουρα «μελετημένοι» και όχι αυθόρμητοι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου και ο διάδοχός του Γ. Γεραπετρίτης, παραδέχθηκαν καθυστέρηση από την παρούσα κυβέρνηση για ένα διάστημα 18 μηνών» στην υλοποίηση της σύμβασης. «Άσχετα με το ανθρώπινο λάθος εάν είχαμε ένα πλήρες σύστημα, καθολικό, τηλεδιοίκησης στην χώρα κατά πάσα βεβαιότητα το δυστύχημα δεν θα είχε συμβεί» είπε ο κ. Γεραπετρίτης.

Για τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο, είναι προφανές ότι θα βόλευε ιδιαίτερα το Μέγαρο Μαξίμου να μην κατέλθει υποψήφιος ο κ. Καραμανλής, παίρνοντας ο ίδιος το κύριο βάρος του αναθέματος για την τραγωδία. Με κάποιον τρόπο, λέγεται ότι η πιθανότητα συζητήθηκε αμέσως μετά την επιτόπια επίσκεψη Μητσοτάκη – Καραμανλή στον τόπο του πολύνεκρου δυστυχήματος. Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, από την πλευρά του, δύσκολα θα πάρει μια τέτοια απόφαση – χωρίς, πάντως, κανείς να μπορεί να το αποκλείσει. Διότι πέραν της προσωπικής του πορείας στην πολιτική, είναι και οι μηνύσεις και αγωγές των συγγενών που καταφτάνουν.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ