Την Κω επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ Ελευθερία Φτακλάκη

Την Κω επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Ελευθερία Φτακλάκη, η οποία είχε σειρά επαφών με στελέχη του κόμματος, εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και φορέων στην Καρδάμαινα και στην Κέφαλο, ενώ συναντήθηκε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Κω με τον Πρόεδρο Μ. Χατζηάμαλλο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Μιλτιάδη Σακέλλη και Δημήτρη Οικονόμου.

Η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου ενημερώθηκε αναλυτικά από τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη στα γραφεία του Δ.Σ.Κ. για τα ζητήματα της Δικαιοσύνης που ταλανίζουν την Κω, αλλά και τη γειτονική Κάλυμνο (υποστελέχωση Ειρηνοδικείου), ώστε και η ίδια από την πλευρά της να τα θέσει προς επίλυση. Ο κ. Χατζηάμαλλος παρέδωσε υπόμνημα με τα αιτήματα του Δικηγορικού Συλλόγου στην κα Φτακλάκη, όπως αυτά έχουν αξιολογηθεί κατά προτεραιότητα από το Δ.Σ, μεταξύ αυτών της κατασκευής νέου δικαστικού μεγάρου, της ενίσχυσης του Οργανισμού των δικαστηρίων για την προσθήκη επιπλέον δικαστών, της στελέχωσης της γραμματειακής υποστήριξης του Ειρηνοδικείου Καλύμνου, της διάσωσης των ιστορικών ιταλικών αρχείων και της αντίθεσης του ΔΣΚ περί συγχώνευσης των διοικητικών δικαστηρίων του λεγόμενου «Δικαστικού Καλλικράτη».

Στη συνέχεια την κα Φτακλάκη υποδέχθηκαν σε πολύ θερμό κλίμα στην Καρδάμαινα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κω Παναγιώτης Αβρίθης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κω Αλέξανδρος Χρυσόπουλος, ο Υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κω Ηλίας Χρυσόπουλος, ο ταμίας της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Κω Γιώργος Ζήρας και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας της, ήταν η Κέφαλος, όπου η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ συναντήθηκε με στελέχη και φίλους του κόμματος.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ