Την κατασκευή νέου κλειστού στη Ρόδο «ανακοίνωσε» ο Γιώργος Χατζημάρκος

Αναλυτικά, η δήλωση του Γιώργου Χατζημάρκου για το μπάσκετ: 

«Ο Κολοσσός είναι μια επαρχιακή ομάδα από τις λίγες που άντεξαν τόσα χρόνια κι έμεινε στη μεγάλη κατηγορία. Σκοπός μας είναι να τον στηρίξουμε για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, γιατί έχει μεγάλη σημασία και για τη χώρα συνολικά, αφού έτσι η Ρόδος αποτελεί έναν αθλητικό προορισμό. Έχουμε φέρει στο νησί πολύ μεγάλες διοργανώσεις σε πάρα πολλά αθλήματα, και διεθνείς κι ευρωπαϊκές κι εθνικές.

Η Ρόδος είναι από τους μεγαλύτερους προορισμούς για τη διοργάνωση σπουδαίων αθλητικών εκδηλώσεων. Για το μπάσκετ πρέπει να λύσουμε το ζήτημα το γηπεδικό και σκοπεύουμε κι αυτό πολύ σύντομα να το τελειώσουμε το θέμα… Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να πω περισσότερα, πέραν του ότι το μπάσκετ είναι ένα από τα αθλήματα που έχει αγαπήσει ο κόσμος των νησιών μας. Η πορεία και η προσπάθεια του Κολοσσού είναι τέτοια που μας δεσμεύει να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών ώστε να έχουμε συνέχεια…».

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ