ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Δωδ/σου: «Προσωρινός» διοικητής στο Νοσοκομείο Ρόδου από ένα «επιτελικό» κράτος για γέλια και κλάματα

«Βάπτισαν» προσωρινό το νέο διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου για να μην υποβληθεί στη βάσανο της… αξιολόγησης

«Αρεστούς» και όχι «Αρίστους» επιμένει να διορίζει σε δημόσιες θέσεις, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, αγνοώντας ακόμα και διατάξεις που η ίδια θέσπισε για την εξέταση των υποψηφίων διοικητών μέσω Επιτροπής Αξιολόγησης.

Κατέφυγε στη λύση του… «προσωρινού» διοικητή στο Νοσοκομείο Ρόδου (όπως ακριβώς αναρτήθηκε στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»), μετά από τέσσερις μήνες που η μεγαλύτερη δημόσια δομή υγείας στα Δωδεκάνησα παρέμενε ακέφαλη, για να μην υποχρεωθεί να προκηρύξει τη θέση και πέσει στα χέρια μη-«εκλεκτού» της.

Νέα μέθοδος εκπλήρωσης… ρουσφετιών;

Πειθήνιο όργανο ήθελε, για να συνεχίσει την πολιτική της απαξίωσης για τις δημόσιες δομές υγείας, και προφανώς το βρήκε.

Ούτε μόνιμες προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού προτίθεται να κάνει τούτη η Κυβέρνηση, για να επιλύσει το πρόβλημα της τραγικής υποστελέχωσης. Άλλωστε, η δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού υγείας, Μίνας Γκάγκα ότι «δεν μπορούμε να πληρώνουμε γιατρούς στα νησιά για να κάθονται 8 μήνες» είναι ενδεικτική των προθέσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ούτε αντιδραστήρια σκοπεύει να αγοράσει για τους μοριακούς ελέγχους, παρ’ ότι τα κρούσματα covid-19 αυξάνονται δραματικά στο νησί μας και σε όλες τις τουριστικές περιοχές της χώρας.

Έχουν σφυρίξει, άλλωστε, τη λήξη της πανδημίας με την έναρξη του τουρισμού.

Υ.Γ. «[…] αυτό Κράτος Δικαίου δεν το λες…
Κράτος λάφυρο, ίσως. Κράτος των κολλητών, ενδεχομένως. Κράτος της Δεξιάς, μπορεί. Κράτος ΙΧ, Κράτος ΑΕ και Κράτος τσιφλίκι, ακόμη πιο σωστά».
Αλέξης Τσίπρας

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ