«Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου στα γραφεία του Ε.Κ.Ρ.»

Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20/01/2022 στα γραφεία του Ε.Κ.Ρ.

Τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν και οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν οι εξής:

  • Να στηριχθεί άμεσα ο δίκαιος αγώνας των σπουδαστών της Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. και να πραγματοποιηθεί άμεσα συνάντηση με τους Βουλευτές και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την προώθηση της λύσης.
  • Να γίνει συνάντηση με τα Προεδρεία των σωματείων των εργαζομένων στο Δήμο Ρόδου μετά την επιστολή-καταγγελία που κοινοποίησαν σχετικά με την ιδιωτικοποίηση των δημοσίων υπηρεσιών. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου και η Διοίκησή του δεν θα επιτρέψει να χαθεί καμία θέση εργασίας στο βωμό της ιδιωτικοποίησης και δηλώνει έτοιμο να υιοθετήσει τις όποιες προτάσεις και τους όποιους τρόπους αντίδρασης προτείνουν τα δύο σωματεία του Δήμου.
  • Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ ομόφωνα καταδικάζει την πρόθεση της Κυβέρνησης να «τιμωρεί» τους εργαζόμενους με την άδεια ειδικού σκοπού, η οποία θα αμείβεται κατά -50%. Καλούμε την Κυβέρνηση να υιοθετήσει την πρόταση της Γ.Σ.Ε.Ε και να αποσύρει αυτή την τροπολογία-έκτρωμα.
  • Τις επόμενες μέρες η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το Σύλλογο Νοσοκομειακών Ιατρών Ρόδου ώστε και από τη δική μας πλευρά να συμβάλλουμε ώστε το νοσοκομείο της Ρόδου να συνεχίσει να είναι ασφαλές και να παρέχει τις υπηρεσίες υγείας που αρμόζουν στους κατοίκους.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                          ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ