Συνάντηση Δημάρχου Κω με Ιπποκράτειο Λύκειο

Ζητήματα που αφορούν στην καλή λειτουργία του σχολείου και απασχολούν εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς του 1ου ΓΕΛ Κω «Ιπποκράτειο», συζήτησαν εκπρόσωποι της σχολικής κοινότητας με το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, στη διάρκεια συνάντησης τους στο γραφείο Δημάρχου, σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου.

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από εκπροσώπους, του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου, του Συλλόγου Γονέων και το Διευθυντή του σχολείου, εξέθεσαν στο Δήμαρχο Κω τα προβλήματα που προκύπτουν στη λειτουργία του, εξαιτίας έλλειψης αιθουσών διδασκαλίας, εργαστηρίων και αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, τονίζοντας την ανάγκη επέκτασης των εγκαταστάσεων που φιλοξενούν το σχολείο.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς τους ενημέρωσε ότι, υλοποιείται ήδη πρωτόγνωρο για την Κω πρόγραμμα συντήρησης σχεδόν σε όλα τα σχολεία του νησιού, ενώ η δημοτική αρχή ολοκληρώνει το σχεδιασμό της για την σχολική στέγη, ώστε η υλοποίηση του να αντιμετωπίσει υφιστάμενες ελλείψεις και να καλύψει τις ανάγκες τουλάχιστον της επόμενης δεκαετίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναφέρθηκε στην προεργασία που έχει γίνει για το «Ιπποκράτειο» Λύκειο και τους επέδειξε τα αρχιτεκτονικά σχέδια που έχουν ετοιμαστεί και αφορούν στην κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και αιθουσών διδασκαλίας.

Παράλληλα τους ενημέρωσε ότι επίκειται στο επόμενο διάστημα ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου, για τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του σχολείου.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ