Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη προς την Α΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην Ά Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου για τις επιτυχημένες επιχειρήσεις απομάκρυνσης καταληψιών από κοινόχρηστους χώρους, που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα σημεία του νησιού μας, με τη συνδρομή του Δήμου Ρόδου.
Συγχαίρω ιδιαίτερα την Α’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου για τον άψογο συντονισμό των αρμόδιων υπηρεσιών της με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, που είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή παρέμβαση στην παραλία στην περιοχή του ΚΟΒΑ για την απομάκρυνση 114 παράτυπων μεταναστών οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί εκεί. Με τους απαραίτητους χειρισμούς, την ταυτοποίησή των ανθρώπων αυτών με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη μεταφορά τους στις προβλεπόμενες δομές, ένα ευαίσθητο κοινωνικό φαινόμενο διευθετήθηκε άψογα, πριν πάρει διαστάσεις.
Η Δημοτική Αρχή του Αντώνη Καμπουράκη, θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε αντίστοιχη προσπάθεια των τοπικών μας αρχών.
O Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής & Μετανάστευσης Στράτος Καρίκης

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ