Στους Λειψούς η Ελευθερία Φτακλάκη

Στους Λειψούς βρέθηκε την Πρωτομαγιά κατά την τριήμερη περιοδεία της στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσου η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ελευθερία Φτακλάκη.

Η κα Φτακλάκη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Φώτη Μάγγο που την συνόδευσε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού, όπου πολυπληθές ιατρικό κλιμάκιο από τη «Σύμπλευση» ΑΜΚΕ (+πλευση) πραγματοποιούσε σειρά δωρεάν εξετάσεων στους κατοίκους των Λειψών, στο πλαίσιο του 9ου Διάπλου σε οκτώ μικρά και απομονωμένα νησιά, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ακριτών του Αιγαίου.  Στην αποστολή συμμετέχουν εθελοντικά επαγγελματίες του τομέα υγείας ιατροί, νοσηλευτές, κλπ που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους -όχι μόνο αφιλοκερδώς- αλλά καλύπτοντας και με δικά τους έξοδα το κόστος της μετακίνησης.

Η και Φτακλακη συνεχάρη το κλιμάκιο για το έργο που επιτελεί στα νησιά μας, ως προς την πρόληψη για την Υγεία. Μάλιστα ο δήμαρχος κ. Μάγγος και η κα Φτακλακη έσπευσαν να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις μετά από παρότρυνση του επικεφαλής της +Πλεύσης για να διαπιστώσουν την ακρίβεια των σύγχρονων ιατρικών μηχανημάτων που είχε μεταφερθεί στο νησί.

Σημειώνεται ότι η όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε υποδειγματικά με άριστη οργάνωση, χωρίς καμία καθυστέρηση και ουρά αναμονής, αφού αμέσως ο κάθε πολίτης εξεταζόταν ταχύτατα στο ΠΠΙ Λειψών, από μία πλειάδα γιατρών όλων των ειδικοτήτων. Στο Ιατρείο η κα Φτακλάκη είχε τη χαρά να συνομιλήσει με τους κατοίκους που ανεδείκνυαν τη σημασία που πρέπει να επιδείξει η Πολιτεία στην στελέχωση των μονάδων Υγείας των μικρών νησιών.

Αμέσως μετά ο δήμαρχος Φώτης Μάγγος ξενάγησε την υποψήφια βουλευτή κα Φτακλάκη στις βασικές υποδομές του νησιού που έχουν ενδυναμώσει ουσιαστικά και έχουν συμβάλει στην εντυπωσιακή αύξηση της τουριστικής κίνησης των Λειψών που έχει δικαίως κατακτήσει τον τίτλο ενός «διαμαντιού» στο μικρόκοσμο του Αιγαίου.

Η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, περπάτησε στο κορδόνι του λιμανιού και συνομίλησε με τους ντόπιους αλιείς για όλα τα σοβαρά ζητήματα και δεσμεύθηκε να μεταφέρει τα αιτήματά τους διεκδικώντας λύσεις.

Επίσης, η κα Φτακλάκη επισκέφτηκε και την Οινοποιητική Λειψών “LIPSI Winery”, όπου το ζεύγος Μανώλη και Σάλλυ Βαβουλά την ξενάγησαν στους αμπελώνες και στο μοναδικό οινοποιείο.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ