Στο εργατικό κέντρο Ρόδου η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης τουρισμού κ. Κατερίνα Νοτοπουλου.

Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε στο εργατικό κέντρο Ρόδου την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχη τουρισμού κ. Κατερίνα Νοτοπουλου.
Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους στα εποχιακά επαγγέλματα αλλά και γενικότερα για τα πρόβλημα που απασχολουν όλους τους εργαζόμενους.
Η διοίκηση του εργατικού κέντρου Ρόδου για ακόμη μια φορά ζήτησε την βοήθεια τόσο της ίδια αλλά και την παράταξης της ώστε όλα αυτά που ζητήθηκαν να ακουστούν και να φτάσουν και στην βουλή όπως άλλωστε έχει γίνει και στο προηγούμενο διάστημα.
Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου θα συνεχίσει τις επαφές και τις συναντήσεις με όλους τους πολιτικούς χώρους ώστε τα προβλήματα των εργαζομένων να βρουν τις λύσεις που απαιτούνται.
Η πόρτα μας είναι ανοιχτή σε όσους θέλουν να ενημερωθούν και να μάθουν από πρώτο χέρι την πραγματική κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ