Στις αυριανές εκλογές πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη σε όσους βολεύτηκαν με τα χρόνια σε κομματικές καρέκλες.

Σε μέρη γνώριμα

Το διακύβευμα των αυριανών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής είναι διττό: Αφενός μας καλεί να βγούμε μπροστά στις εξελίξεις ενός κόμματος που διαρκώς μεγαλώνει, αφετέρου μας δίνουν την προοπτική να αποφασίζουμε εμείς για εμάς και τα προβλήματα μας.

Στις αυριανές εκλογές του Κινήματος μας, ψηφίζουμε για όνομα, συνέδρους αλλά και τη νέα σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής. Θεωρώ την τελευταία ως την πλέον σημαντική κάλπη, διότι η σύνθεση της, πρόκειται να αναδείξει τα άτομα εκείνα που θα δοκιμάσουν να καλύψουν τις αυριανές μας ανάγκες.

Δηλώνω παρών, υποψήφιος για Σύνεδρος αλλά και για τη Νομαρχιακή Επιτροπή. Γιατί πλέον, στη σημερινή συγκυρία τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της χώρας, οι ανάγκες είναι πολλαπλές. Η αντιπολίτευση σήμερα αλλά και η διακυβέρνηση αύριο, πρέπει να γίνεται από ανθρώπους εξειδικευμένους με μεράκι, αλλά και ανθρώπους νέους που να ζουν την κοινωνία στην καθημερινότητα της, και όχι πίσω από κλειστές πόρτες και φούσκες. Κυρίως όμως από ανθρώπους που επιθυμούν και επιδιώκουν την ενότητα για έναν κοινό σκοπό.

Για μια νέα σελίδα στην πορεία του κόμματος μας στα Δωδεκάνησα, μια νέα σελίδα μακριά από παλαιοκομματικές πρακτικές, μακριά από ρουσφέτια, μακριά από καλύτερες συμπεριφορές στους “φίλους”. Για μια νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ανοιχτή στους πολίτες, έτοιμη να αντιδρά στα ζητήματα που διαρκώς ανακύπτουν.
Έτοιμη με προτάσεις, στιβαρό λόγο και θέληση για δημιουργία.

Στις αυριανές εκλογές, δεν πρέπει να αλλάξουμε απλά σελίδα. Στις αυριανές εκλογές πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη σε όσους βολεύτηκαν με τα χρόνια σε κομματικές καρέκλες. Πρέπει να στραφούμε στη νέα εποχή.

Αύριο, ψηφίζουμε για εμάς, με άξονα εμάς.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ