Στις 15 Μαΐου, ψηφίζουμε όλοι! Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό!

ΣΥΡΙΖΑ

Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Δωδεκανήσου

                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο λόγος στους πολίτες για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα και ο λαός μας

Να προσέλθουν στην ανοιχτή διαδικασία για την εκλογή Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία,καλεί η Ν.Ε. Βόρειας Δωδεκανήσου τα μέλη και τους φίλους του κόμματος αλλά και κάθε δημοκράτη/δημοκράτισσα που πιστεύει στην ανάγκη πολιτικής αλλαγής στην πατρίδα μας.

Η ανοιχτή διαδικασία διενεργείταιτην ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου σε όλα τα νησιά της Βόρειας Δωδεκανήσου, παράλληλα με την διαδικασία εκλογής των τεσσάρων (4) μελών που θα εκπροσωπούν το Νότιο Αιγαίο στη νέα Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, σύμφωνα με τις αποφάσεις του πρόσφατου 3ου Συνεδρίου.

Για την εκλογή Προέδρου δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ, από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είναι μέλη ή θα εγγραφούν ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.

Για την εκλογή μελών της Κεντρικής Επιτροπής δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που έχουν εγγραφεί μέχρι τις 21 Μαρτίου 2022.

Στα Βόρεια Δωδεκάνησα κάλπες θα στηθούν:

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: αίθουσα Δ,Σ. – Χώρα Αστυπάλαιας.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: γραφεία Ο.Μ. Καλύμνου – ενορία Χριστού.

ΚΩΣ 1: Πόλη Κως – αίθουσα Γραφείου Τουρισμού Δήμου Κω (Β. Γεωργίου 3)

ΚΩΣ 2: Αντιμάχεια – αίθουσα Αγ. Τριάδας

ΛΕΡΟΣ: γραφεία Ο.Μ. Λέρου – Πλάτανος Λέρου

ΝΙΣΥΡΟΣ: Δημοτική Βιβλιοθήκη Νισύρου

ΠΑΤΜΟΣ: αίθουσα ΚΕΠ – Χώρα Πάτμου

ΛΕΙΨΟΙ: αίθουσα Δ.Σ. Λειψών

Από το Νότιο Αιγαίο υποψήφιοι για την Κεντρική Επιτροπή είναι οι:

Βενιανάκης Χρήστος (Φολέγανδρος), Γιαννακά Αικατερίνη (Σύρος), Καβαδάκης Εμμανουήλ (Κως), Καραγιάννη Χρύσα (Ρόδος), Καραμπάτσος Ηλίας (Νάξος), Κασσάρας Γεώργιος (Κάλυμνος), Πατραμάνη Ανθή (Σαντορίνη), Σαντορινιός Νεκτάριος (Ρόδος), Στέλλας Σταύρος (Πάρος), Τζίνης Ανδρέας (Σύρος) και Τρικοίλη Αγγελική (Κάλυμνος).

Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία απαιτείται: Αστυνομική Ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή Βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση και η καταβολή εκλογικής συνδρομής 3 ευρώ.

Στις 15 Μαΐου, ψηφίζουμε όλοι!

Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό!

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ