Στην Πλεύση Ελευθερίας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Κώστας Θανόπουλος.

Πρώτοι είχαμε γράψει ότι Δωδεκανήσιος Κώστας Θανόπουλος έχει δώσει τα χέρια με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ο Πρόεδρος της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Νοτίου Αιγαίου κ. Κώστας Θανόπουλος θα είναι υποψήφιος Βουλευτής  στα Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι σχέσεις του κ. Θανόπουλου με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας  Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κάτι παραπάνω από άριστες. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε ανάψει το Πράσινο Φως της υποψηφιότητας του κ. Θανόπουλου εδώ και πολύ καιρό.

Σε δήλωση του ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Κώστας Θανόπουλος ανέφερε.

Η Εμπιστοσύνη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο πρόσωπο μου με τιμά ιδιαίτερα. Είμαστε εδώ, μαζί, μία γροθιά, να αγωνιστούμε και να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο, για την πατρίδα μας και τα νησιά μας. Συστρατεύομαι με αίσθημα ευθύνης στην προσπάθεια για μια Ελλάδα σύγχρονη, μία Ελλάδα ανταγωνιστική. Μια Ελλάδα με πρωταγωνιστή τον πολίτη και μόνο.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ