Στην Επιτροπή Μεταναστευτικού ο Μιχάλης Ερωτόκριτος πρόεδρος

Πρόεδρος της Επιτροπής μεταναστευτικού, προσφυγικού και κρίσεων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ( ΚΕΔΕ) ορίστηκε με την υπ. αριθ. 100/10-04-2024 ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος. Στην εν λόγω επιτροπή συμμετέχουν 22 μέλη Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι ανά την Επικράτεια. Παράλληλα σύμφωνα με την υπ αριθ . 214/03.07.2024 απόφαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ ορίστηκε ο ίδιος ως τακτικό μέλος της Επιτροπής παρακολούθησης των προγραμμάτων ταμείων μετανάστευσης και εσωτερικών υποθέσεων της προγραμματικής περιόδου 2021-2027 του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την κίνηση αυτή που αποτελεί αναγνώριση της πολυετούς του εμπειρίας και ενασχόλησης του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Μιχάλης Ερωτοκριτος ανέφερε ότι: « Η απόφαση αυτή περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα τον ίδιο αλλά και για την Η.Ν. Κάσο καθώς είναι σημαντικό οι μικροί νησιωτικοί Δήμοι να εκπροσωπούνται στα τόσο κομβικής σημασίας και ευαίσθητα Συλλογικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πανελλήνιας εμβέλειας , όπως η Κ.Ε.Δ.Ε.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ