Σπανός: Ελεγχόμενη στάθμευση, πληρωμή και με πιστωτική κάρτα.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη, προχωρήσαμε με γοργούς ρυθμούς και ολοκληρώσαμε στο μεγαλύτερο της μέρος τη διαδικασία που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες της Ρόδου και τους επισκέπτες μας να μπορούν να εκδίδουν πλέον εισιτήρια για τη στάθμευση των οχημάτων τους, πληρώνοντας το αντίτιμο ανέπαφα με τη χρήση πλέον της πιστωτικής τους κάρτας.

Για το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας συνεργάστηκαν αρμονικά ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Σπανός ,ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέων Τεχνολογιών Σπύρος Σπυρόπουλος, ο Προϊστάμενος Νίκος Μανίκαρος και υπηρεσιακοί παράγοντες τους οποίους και ευχαριστώ.

Άλλη μια πληγή του παρελθόντος που κληρονομήσαμε και μας ντρόπιαζε (αφού οι πολίτες μπορούσαν να εκδώσουν εισιτήριο μόνο με μετρητά) κλείνει με τον εκσυγχρονισμό της ελεγχόμενης στάθμευσης .

Η ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών προς του μόνιμους κατοίκους του νησιού μας αλλά και προς τους επισκέπτες μας αποτελεί για μας μονόδρομο.
Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών
Αναστάσιος Ν. Σπανός

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ