“Πράσινο φως” για την εργολαβική σύμβαση του Εθνικού Θεάτρου, ανάβει το Ελεγκτικό Συνέδριο – Χατζημάρκος: “Μέσα στο καλοκαίρι οι σκαλωσιές”

Μέσα στο καλοκαίρι πρόκειται να ξεκινήσει το μεγάλο έργο της αναστήλωσης του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου, του εμβληματικού έργου που για πολλά χρόνια αποτελεί ζητούμενο για την κοινωνία της Ρόδου και παράλληλα, αντικείμενο ενός στείρου και εν πολλοίς προσχηματικού ευχολογίου, ψηφισμάτων και ανακοινώσεων, όσων επέτρεψαν ή συνετέλεσαν στην σταδιακή υποβάθμιση και καταστροφή του ιστορικού κτηρίου.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος σημειώνει:

Ωραία τα καλά νέα, αλλά έχουν τον εγωϊσμό να έρχονται μόνο μετά απο πολλή δουλειά.
Το Ελεγκτικό Συνέδριο, ολοκλήρωσε τον προβλεπόμενο προσυμβατικό έλεγχο και μας έδωσε το “πράσινο φώς” να προχωρήσουμε στην υπογραφή της Εργολαβικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου της αποκατάστασης του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου.
Το 2023, μπαίνουν οι σκαλωσιές σε αυτό το υπέροχο μνημείο που έμοιαζε στοιχειωμένο και καταδικασμένο, κυρίως απο αντιλήψεις, στο κέντρο της Ρόδου.
Η ιστορία αποκαθίσταται, η ζωή προχωρά όταν τα λόγια είναι λιγότερα απο τις πράξεις.
Καλημέρα, Καλή Εβδομάδα ✌️

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ