Που θα κρυφτεί μετά το Περιφερειακό Συμβούλιο ο Θανάσης Μπαράκας;

Όπως περίτρανα αποδείχτηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ουδέ μία ευθύνη φέρει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε ότι έχει να κάνει με την κατεδάφιση των αυθαιρέτων. Αυτό έγινε κατανοητό και από την Περιφερειακή Αρχή αλλά και από τον αρχηγό της παράταξης κ. Μανώλη Γλυνό.

Ο κ. Χατζημάρκος καταδίκασε κάθε φαινόμενο αυθαιρεσίας και ζήτησε να αναλάβει η Περιφέρεια το δύσκολο έργο των αυθαιρέτων.

Ο κ. Μανώλης Γλυνός έκανε γνωστό με τον ποιο σαφή τρόπο

Σίγουρα δεν είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αυτό είναι πλέον πολύ ξεκάθαρο. Το λέω ξεκάθαρα, το πιστεύω ειλικρινέστατα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν έχει απολύτως καμία μα καμία αρμοδιότητα.

Για ποιόν λόγο λοιπόν ο κ. Θανάσης Μπαράκας φωτογραφίζει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και προσπαθεί να την βάλει στο κάδρο;

Δελτία τύπου, ραδιοφωνικές παρέμβάσεις που μέσα αναφέρεται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Μήπως ο Θανάσης Μπαράκας γνωρίζει το αυθαιρετούντα που κατήγγειλε την περιφερειακή αρχή διότι δεν δαπανά δημόσιο χρήμα για να εξυπηρετήσει το αυθαίρετο του;

Ας θυμηθούμε τι έιπε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

Έχουμε φτάσει στο σημείο να μας καταγγέλλει αυθαιρετούχος ο οποίος έχει χτίσει μέσα σε ποτάμι γιατί δεν πάμε να προστατεύσουμε με δημόσιο χρήμα το αυθαίρετο του που είναι μέσα στην κοίτη του ποταμού. Ζητάει να δαπανήσουμε δημόσιο χρήμα για να μην κινδυνεύσει το αυθαίρετο του.

Σας μιλάω τόνισε ο κ. Χατζημάρκος για επίσημη καταγγελία σε φορείς, συγκεκριμένα στην αρχή διαφάνειας. Ιδιοκτήτης αυθαιρέτου έχει καταγγείλει την Περιφέρεια γιατί ήρθε σε εμάς η αρμοδιότητα για τα ρέματα από τους δήμους, γιατί δεν πάμε να προστατεύσουμε το αυθαίρετο του με δημόσιο χρήμα και αυτό καθόμαστε και το εξετάζουμε σαν δημόσια διοίκηση και εκεί λέμε μακάρι να μας έδινε ο νόμος το δικαιώμα να πάμε να υλοποιήσουμε το πρωτόκολλο να πάρουμε μια μπουλντόζα να το κατεδαφίσουμε.

Καθόμαστε και τον φιλοξενούμε και κάνουμε και εκπομπές όλους τους αυθαιρετούχους, διότι οι περισσότεροι από αυτούς που μιλάνε δημόσια είναι οι ίδιοι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων και για το ξεκάρφωμα κάνουμε και εκπομπές στήνουμε δημοσιεύματα και ο θεός ξέρει τι άλλο.

Μήπως τον γνωρίζει ο κ. Μπαράκας και τον καλύπτει;

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ