Πέτυχε το ακατόρθωτο ο Γ. Χατζημάρκος. Πρώτο το Νότιο Αιγαίο σε όλη την Ευρώπη σε ρυθμό ανάπτυξης.

Το ακατόρθωτο φαίνεται ότι πέτυχε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος. Η εργατικότητα του αλλά και όλης της Περιφερειακής αρχής, η συνέπεια, το πείσμα και η θέληση φέρανε το Νότιο Αιγαίο πρώτο σε όλη την Ευρώπη σε ρυθμό ανάπτυξης.

Το όνειρο πλέον έγινε πραγματικότητα και επίσημα κοιτώντας τα στοιχεία της EUROSTAT.

Στην σημερινή του συνέντευξη ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος μιλώντας στην τηλεόραση του tvkosmos με τον Κλεάνθη Λοίζο και την Νεκταρία Μπίλη μιλώντας για αυτό το κατόρθωμα που επιτευχθεί σημειώνει.

Το όνειρο μας δεν ήταν να έρθουμε πρώτοι σε ρυθμό ανάπτυξης σε όλη την Ευρώπη, το όνειρο μας ήταν να επαναφέρουμε μία οικονομία στον τόπο μας σε ένα ρυθμό που να μπορεί αν συντηρήσει, να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κόσμου.Οι αριθμοί έχουν την δική τους αλήθεια αλλά δεν παύει στο τέλος κάθε πολιτικής το κριτήριο να είναι ο άνθρωπος και πώς θα βελτιωθεί η ζωή των πολιτών στα νησιά. Οι πρωτιές που πετύχαμε είναι να είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που είμαστε πρώτοι σε απορρόφηση πόρων στα νησιά μας. Μετά γίνεται η απογραφή και απο τις 13 περιφέρειες τις χώρας οι 12 έχουν μείωση πληθυσμού μία μόνο έχει αύξηση πληθυσμού και αυτή είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ακούστε όλα όσα δήλωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος Εδώ

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ